Szépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznak


Váltás magyar nyelvre Váltás angol nyelvre Váltás német nyelvre

A Skeyndor magyar weboldalának meglátogatása A Skeyndor magyar webshop meglátogatása


Essie

Végre megérkezett!

Az Essie saját névadója sem gondolta volna, hogy eljön ez a nap, de a gélek és zselés lakkok kirobbanó népszerűségét látva végül felismerte, hogy eljött az ideje annak, hogy finom színű és elegáns körömlakkjai haladjanak a korral és a legújabb trendekkel. „Korábban egyszerűen nem hittem a gélekben” – mondja Essie Weingarten, a brand alapítója és kreatív igazgatója. „Mindenki tudja, hogy olyan nő vagyok, aki a természetes körmök híve! Ezért is kerestem hosszú évekig a tökéletes formulát”.

Bár sok más cég lépett már piacra zselés termékekkel, az Essie Gel specialitása, hogy különleges hangsúlyt fektet a körmök egészségére, még a lakk eltávolítása után is. A maximális védelmet a gélek egyedi keratinos ápolási technológiája biztosítja, az alkalmazási folyamat mindegyik lépésében. Emellett B5 provitamin és E-vitamin segítségével garantálja a körömvégek hidratáltságát és erősségét.

Az Essie körömlakk nem tartalmaz formaldehidet, DBP, sem pedig toluolt.

Az Essie volt az első, ahol a lakkok önálló nevet kaptak, és ez a nőknek is tetszett. Íme a rövid sztori:

egyszer volt, hol nem volt… volt egyszer egy ifjú leány , aki éppen hogy kilépett balett-cipőjéből, támadt egy világra szóló ötlete. miért kellene egy mesés ruhájú ifjú hölgynek megelégednie az egyszerű, natúr körmökkel? a ragyogó ötlettől fellelkesülve Essie Weingarten olyan tűzről pattant színeket alkotott meg, amelyek elbűvölően édesek és döglesztően elegánsak. megpakolta batyuját hamuban sült fehérséggel és igazán vörös csodákkal, és elindult Vegas-ba, ahol az egész limuzin-szcénát megbabonázta egyedi stílustanával.

hamarosan, minden scarlett o’hara őrületes jamaica-lázban égett az Essie-színekért, a piruló menyecskéktől és a balerináktól kezdve bahama mamáig és a nagy költekezőig. még az ördög ügyvédje is teljesen izgatottá vált. úgy tűnt, nincs határa annak, hogy micsoda elképesztő magasságig szárnyalhat ez az eltökélt lány.

a nőiesség divatjában, Essie aranyat érő színeivel eljutott a világ minden sarkába, a coat azure-tól az ötödik sugárútig, megpihenve néha a hűsítő árnyékban. mi a titok nyitja ebben a sikertörténetben? telitalálatot jelentő, elegáns színek és egy mesteri terv, amely megelőzi a többieket, és kitárja a varázslatok szelencéjét. a zseniális és briliáns Essie-színek jelentik az új idők ragyogását, bebizonyítva, hogy a szépség többről szól, mint egy csinos arcról.

Van kedvenc Essie-árnyalatod, amelyet szívesen hasonlítanál össze az új gél-változat színeivel? Nézd meg az Essiegel színkatalógust szalonunkban!
© Spa Senses by Skeyndor 2014