Szépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznak


Váltás magyar nyelvre Váltás angol nyelvre Váltás német nyelvre

A Skeyndor magyar weboldalának meglátogatása A Skeyndor magyar webshop meglátogatása


HAGYOMÁNYOS TESTMASSZÁZSOK

Svéd masszázs

A meleg olajjal végzett teljes testmasszázs célja a stressz oldás, lazítás, görcsoldás, fájdalomcsillapítás, a keringés és nyirokrendszer állapotának javítása, teljesítő képesség fokozása és általános közérzet javítása.
Kezelési idő:50 perc8.900 Ft
75 perc13.350 Ft

MÉLYSZÖVETI IZOM MASSZÁZS

Teljes testre izomgörcsökre, feszült idegrendszerre. Ez a masszázs különösen alkalmas a feszültségoldásra. A modern életforma általában megterheli az emberek hátát, ezért is érdemes ezt a testrészt kezelni. A hát kezelése során külön gondot fordítunk a lapocka átdolgozására is, amelynek környékén általában fájdalmas izomcsomók találhatók. Remekül alkalmazható fejfájásra, vállízület körüli lágyrészek gyulladására és más egészségügyi problémák esetében.
Kezelési idő:50 perc8.900 Ft
75 perc13.350 Ft

MÉLYSZÖVETI HÁT MASSZÁZS

Maximálisan csökkenti a feszültséget. Elsősorban annak ajánlott, akinek kevés az ideje és pörgős életet él. Elsősorban a hát, váll, nyak területeire koncentrál, ott, ahol legnagyobb a mentális terhelés.
Kezelési idő:30 perc6.500 Ft

FRISSÍTŐ HÁT-FEJ-LÁB MASSZÁZS

Elsősorban a hát-váll-nyak masszázs kombinálva a megfáradt talpak és a frissítő- nyugtató akupresszúrás fej masszázsával. Újjáéleszti a megfáradt izmokat, megfiatalítja a testet. Ideális edzés vagy utazás után.
Kezelési idő:60 perc8.900 Ft

KÉZ-FEJ-LÁB MASSZÁZS

A kéz és a láb akupresszúrás kezelése kombinálva a skalp relaxáló, kényeztető masszázsával. A kezelés remekül alkalmazható a kozmetikai maszk hatásideje alatt.
Kezelési idő:30 perc6.500 Ft

NYIROKMASSZÁZS

Aktiválja az immunrendszert és az anyagcsere-folyamatokat. Kiüríti a szöveti ödémákat, csökkentve az érintett szervek fájdalmát, javítja a vérkeringést, sőt a sejtek táplálék és oxigén ellátását is. A nyirokkeringés segítségével a méreganyagok hamarabb kiürülnek.
Kezelési idő:50 perc8.900 Ft
75 perc13.350 FtA kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!
© Spa Senses by Skeyndor 2016