Szépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznak


Váltás magyar nyelvre Váltás angol nyelvre Váltás német nyelvre

A Skeyndor magyar weboldalának meglátogatása A Skeyndor magyar webshop meglátogatása


TESTKONTÚR KEZELÉSEK

IONTO-LIFT RF1 alkalom25.000 Ft
Rádiófrekvenciás kezelés nyirokmasszázzsal kombinálva 5 alkalom112.500 Ft
10 alkalom200.000 Ft


A problémás területek feszesítése és a zsíreloszlási zavarok szabályozása

A kollagénszintézis serkentésén kívül az RF-energia a problémás területek feszesítéséhez és a test zsíreloszlási zavarainak szabályozásához használható a legjobb eredményekkel. Az RF-energia pozitív hatással van a zsírsejtekre: az erős felmelegedés révén a sejtek anyagcseréje felélénkül, a zsírsejtek összezsugorodnak. A magas hőmérséklet a szövet mélyében fejti ki hatását, elősegítve a zsírsavak kiválasztását a zsírsejtekből. A zsírsavak, salakanyagok és mérgek a nyirokrendszeren keresztül szállítódnak el. A fent leírt kollagénszintézissel, a kollagén- és elasztinhálózat újrastrukturálásával összhangban mérhető térfogatcsökkenés, illetve a bőr domborzatának javulása tapasztalható.


Hosszú távú hatás azonnali eredménnyel

A megnövekedett feszesség és a bőrfelszín struktúrájának javulása azonnali, látható eredmények. Az anyagcsere-folyamatok élénkülése a kezelés után még több napig is eltart, mely így hosszabb, folyamatos hatást biztosít.

A célzottan a mélyebb bőrrétegekben ható hő a sejtanyagcsere aktiválása mellett a vérkeringést is serkenti. Közvetlenül az RF-kezelést követően nyirokmasszázst alkalmazunk IONTO-SKIN® Regulatorral. Az ellazulás mellett így a szövetek optimális oxigén- és tápanyagellátását érhetjük el.


Az IONTO-LIFT® RF hatékony lehetőséget nyújt a testkezelés alábbi területein:
  • cellulit-kezelés
  • zsírödéma („lovaglónadrág”) kezelése
  • csípő, has, hát kezelése, illetve:
  • a petyhüdt bőrrészek kezelése terhesség, diéta vagy zsírleszívás után.
  • stria kezeléseIONTO-SONO LDM1 alkalom15.000 Ft
Ultrahangos zsírbontás és cellulit kezelés5 alkalom67.500 Ft
Egyszeri Spa algás bőrradírral10 alkalom127.500 Ft
Az IONTO-SONO LDM egy speciális technológia = lokális dinamikus mikromasszázs, mely különböző és gyorsan váltakozó frekvenciák alkalmazására épül, így egyszerre a bőr több rétegére hat. Egyes eredmények, mint pl. a bőrfeszesség fokozása, a ráncok enyhülése stb. már az első kezelést követően megfigyelhetőek. Hosszan fennmaradó hatások eléréséhez egy kúrára van szükség. Ezek a kezelések a bőr állapotának jelentős és hosszú időn át fennmaradó javulását eredményezik, amely még hónapokkal a kezelés időszakát követően is tovább javul. E technológia kiválóan alkalmazható bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra, a kötőszövet stimulációjára, cellulit és striák kezelésére, aknék és hegek gyógyítására.

Kezelési idő: 60 perc


VÁKUUMOS CELLULIT KEZELÉS1 alkalom10.000 Ft
Cellulit és testkontúr kezelés5 alkalom45.000 Ft
10 alkalom85.000 Ft
A köpölyözés már kb. 3000 éve ismert eljárás, melynek célja főképpen a salakanyagok eltávolítása, az áthangolás, az új egyensúly kialakítása. Ez a speciális ingerterápia ún. vákuumos harangocskák segítségével végezhető el, melyeket a test különböző pontjaira helyezünk rá. Kiválóan alkalmazható fájdalomcsillapítás, izomduzzanatok csökkentése, bőr- és kötőszövet keringési zavara esetén. Hippokratész szerint: szabaddá teszi az energia-pályákat, elvezeti a mérgező energiákat, a rossz vért, a salakanyagot, a gonosz szeleket, serkenti a vérképzőrendszert, helyreállítja a ying-yang egyensúlyt a szervezetben.

Kezelési idő: 60 perc


NYIROKMASSZÁZS KEZELÉS1 alkalom10.000 Ft
Salaktalanító kezelés5 alkalom45.000 Ft
10 alkalom85.000 Ft
A Skin-Regulator készülékkel végzett masszázs hatására a teljes test masszírozásával a felgyűlt salakanyag és méreganyag eltávozik a szervezetből. Ez a típusú masszázs stimulálja a fáradt nyirokrendszert és segít a méreganyagok távozásában. A keringés javításával segít az ödéma csökkentésében, a „fáradt láb” jelenség kiküszöbölésében, a feszült izmok ellazításában és a narancsbőr eltüntetésében. A kezelés célja, hogy a folyékonnyá vált zsírszemcsék a nyirokrendszeren keresztül távozzanak.

Kezelési idő: 60 perc


TESTTEKERCSELÉS1 alkalom6.500 Ft
Cellulitkezelés, testsúlycsökkentés, alakformálás5 alkalom27.500 Ft
10 alkalom51.500 Ft
A BODY WRAPPING speciális testtekercselési módszer, amellyel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulit területén egyaránt. Melegterápiás eljárás, amellyel szaunahatást érünk el, így a szervezetünk a test lehűtésére kalóriát éget el, melyet a zsírszövetekből nyer (ha alacsony vércukor szinttel érkezel). A kezelés során a vendéget térdtől mellig egy magas hatóanyag-tartalmú, zsírégető krémmel vagy zselével bekenjük. Bokától mellig speciális fóliát tekercselünk fel, amely kompressziós hatást eredményez, amivel a lágy zsírszövetet tömörítjük. A vendég 45 percet pihen a hőpaplan alatt. Mindez fokozott nyirokáramlást, zsírégetést indít meg, mely segíti a sok folyadékkal a salakanyagok, zsírsejtek távozását a szervezetből. A kezelés hatására a kötőszövet feszesebbé válik, gyorsul a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere, mely kerületcsökkenést, valamint a narancsbőr csökkenését eredményezi.

Kezelési idő: 60 perc


TESTTEKERCSELÉS1 alkalom24.900 Ft
Cellulitkezelés, testsúlycsökkentés, alakformálás6 alkalom134.500 Ft
A BODY SCULPT az első olyan termékcsalád, amely bármiféle hormonkezelés nélkül felveszi a harcot a makacs cellulitisz ellen, és amely speciálisan az érett/férfi bőrre lett kifejlesztve. Hatékonyan csökkenti a narancsbőrt, ezért a BODY SCULPT termékek használatával a karcsú alak többé már nem csak a fiatalok kiváltsága lehet.
A BODY WRAPPING speciális testtekercselési módszer, amellyel jó eredményeket lehet elérni az alakformálás és cellulit területén egyaránt. Melegterápiás eljárás, amellyel szaunahatást érünk el, így a szervezetünk a test lehűtésére kalóriát éget el, melyet a zsírszövetekből nyer (ha alacsony vércukor szinttel érkezel).
A kezelés hatására a kötőszövet feszesebbé válik, gyorsul a nyirokkeringés és a zsíranyagcsere, mely kerületcsökkenést, valamint a narancsbőr csökkenését eredményezi.

Kezelési idő: 60 perc


Fontos!

-mérhető eredmény csak a vendég együttműködésével érhető el
-cellulit kezelést csak kúrában érdemes igénybe venni
-a kúrát diétával javasoljuk kiegészíteni
-cukor, zsír, kávé, alkohol, cigaretta fogyasztása kerülendő
-a napi folyadékbevitelt min. 2, 5-3 literre kell emelni
-kezelés előtt egy órával már szilárd ételt nem ajánlott fogyasztani
-sporttal kiegészítve hatásosabb és tartósabb eredmény érhető el
-a kezelést érdemes otthon is folytatni, vérbőségfokozó készítményekkel kiegészíteni

Alkalmi és kúrajellegű kezelések előtt javasoljuk a testpeelinget minden vendégünknek!


A kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!
© Spa Senses by Skeyndor 2016