Szépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznak


Váltás magyar nyelvre Váltás angol nyelvre Váltás német nyelvre

A Skeyndor magyar weboldalának meglátogatása A Skeyndor magyar webshop meglátogatása


KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS

KLASSZIKUS MANIKŰR

Manikűrözés során a kéz bőrét és a körmöket ápoljuk, varázsoljuk széppé. Csiszológépet alkalmazva ásványi anyagból készült frézerekkel távolítjuk el a körömágy elszarusodott bőrét, reszeljük a körmöket formára. Manikűrözéshez mobil készüléket használunk, mely kis helyet foglal, alacsony fordulatszámú, csendes működésű.
Kezelési idő: 45 perc3.500 Ft
+ lakozás+1.500 Ft

MANIKŰR DELUXE

Kényeztető kezelés során peelinggel távolítjuk el az elhalt hámsejteket, klasszikus manikűrrel folytatjuk, majd ezt egy kézmasszázzsal követi egy tápláló, hidratáló kézkrémmel. A kezelést egy pakolással fejezzük be. Körömlakkozással, körömdíszítéssel zárjuk a kezelést, amely akár hétköznapi, akár alkalmi jelleggel ápol és dekorál.
Kezelési idő: 50 perc7.500 Ft

JAPÁN MANIKŰR

A japán manikűr a körömlemez méhviaszos ápolása. Alkalmazhatjuk töredezésre hajlamos körmöknél, mert ez az eljárás erősíti az elgyengült körmöket. A körömlemez finom bolyhozását követően a méhviasz alapú anyagot szarvasbőr polírozóval a körömbe polírozzuk. Ettől rendkívül magas fényű lesz a köröm, használatával, erős, egészséges körmök nőnek.
Kezelési idő: 50 perc5.500 Ft

PARAFFINOS KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS

A hideg évszakokban paraffinos ápolással kombináljuk kezeléseinket. A paraffinos kezelést a bőr radírozásával és ápolókrémmel való bemasszírozásával készítjük elő. Ezután a folyékony paraffinba mártjuk a kezelt végtagot, fóliát majd frottír kesztyűt vagy lábzsákot húzunk rá. 30 perc elteltével a kesztyűt, ill. lábzsákot a megszilárdult paraffinnal együtt eltávolítjuk.
Kezelési idő: 30 perc2.400-3.000 Ft

KOMBINÁLT PEDIKŰR

Első lépésként alkalmazzuk egy spa lábfürdővel kényeztetjük a vendéget. Az áztatáshoz bőrkeményedést puhító készítményt, illóolajat használunk. A bőr kihűlésének megakadályozására jó szolgálatot tesz a melegítő készülékben felmelegített törülköző. A bőrkeményedések eltávolításával folytatódik a kezelés, amit nedves dentál-technikás lábápoló készülékkel lehet leghatékonyabban elvégezni. A pedikűrtechnológia csúcsát jelentő készülék halk, minimális rezgéssel működik, a finom és jól adagolható vízpermet optimálisan hűti a munkaterületet, így a kezelés fájdalommentes és higiénikus. A vízpermet megköti a lecsiszolt bőrrészecskék szálló porát és fertőtleníti a kezelt felületet.A körmök formázása és alakítása után egy kényeztető lábmasszázs következik.
Kezelési idő: 60 perc6.500 Ft
+ lakozással75 perc7.500 Ft

CUKORBETEGEK LÁBÁPOLÁSA

Minden nyolcadik cukorbeteg találkozik a diabéteszes láb problémájával. Diabétesz esetén a magas vércukorszint egyik következménye, hogy a bőr elvékonyodik, szőrtelenné, sérülékennyé és szárazzá válik, a talp nyomáspontjain bőrkeményedések jelentkezhetnek, fertőzésre hajlamos lesz. Első fertőzésként általában lábgombásodás jelenik meg. A legkisebb felfedezett sebbel, sérüléssel is mindig szakembert kell felkeresni. A lábat speciális, szín- és illatanyag nélküli bőrpuhító krémmel kell kezeljük.
Kezelési idő: 60 perc6.500 Ft

PEDIKŰR DELUXE - Wellness lábápolás

A wellness lábápolás során a gépi pedikűrt különböző masszázstechnikákkal gazdagítjuk, melyekkel igazán kellemessé tehetők a láb higiénés programok.

Lávaköves lábmasszázs: a perui indiánok ősi módszere, mely meghódította a lábápolást. A köveket hűvös, tiszta perui folyó vize alakította megfelelő formára. A masszázsfogások meleg kövekkel energiát közvetítenek, a kézi simogatással vetekszenek.

Gőzfürdős lábmasszázs: a meleg gőzben végzett masszázs során a bőr keringése fokozódik, pórusai kitágulnak, együttes hatásuk következtében megnő a hatóanyag felvevő képessége, s a láb puhább, ápoltabb, kellemesebb benyomást nyújt.

Podosan lábmasszázs: reflexzónás masszázskészülék + Podosan lábzsák. A készülék speciális rezgéseket bocsát ki, mely a talp reflex zónáit masszírozza, így fejti ki ellazító, nyugtató hatását az idegrendszerre, valamint serkentő hatását a vérkeringésre. A lábakat a krémmel átitatott Podosan lábzsákba csomagolva, a bőrápoló hatóanyagokat mélyen a bőrbe juttatja, ezáltal lassítja az elszarusodási folyamatot. E 20 perces lábmasszázs a wellness jegyében minden vendég megelégedését elnyeri.

Körömlakkozással, körömdíszítéssel zárjuk a kezelést, amely akár hétköznapi, akár alkalmi jelleggel ápol és dekorál.
Kezelési idő lakkozással: 75 perc9.500 Ft

ESSIE GEL

Az Essie Gel specialitása, hogy különleges hangsúlyt fektet a körmök egészségére, még a lakk eltávolítása után is. A maximális védelmet a gélek egyedi keratinos ápolási technológiája biztosítja, az alkalmazási folyamat mindegyik lépésében. Emellett B5 provitamin és E-vitamin segítségével garantálja a körömvégek hidratáltságát és erősségét. 14 napig tartós és ugyanolyan fényes végig mint az első nap. Reszelés nélkül, leoldással eltávolítható.
3.500 FtA kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!
© Spa Senses by Skeyndor 2016