Szépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznak


Váltás magyar nyelvre Váltás angol nyelvre Váltás német nyelvre

A Skeyndor magyar weboldalának meglátogatása A Skeyndor magyar webshop meglátogatása


SKEYNDOR – MEN

Szépségszalonunk speciálisan férfiak számára nyújt különböző szépészeti szolgáltatásokat.Arcmasszázs férfiaknak

Arc-, nyak-, dekoltázs tisztítását és az elhalt hámsejtek eltávolítását követően bőrfiatalító 30' perces masszázzsal frissítjük, regeneráljuk bőrét. A kezelést nappali kérmmel zárjuk le.
Kezelési idő:40 perc10.800 Ft

CLEAR BALANCE Arckezelés

Speciálisan az akne kialakulásának okait kezelik.
A Clear Balance két különféle kezelést kínál mindkét problémás terület szakszerű kezelésére:
  • Normalizáló kezelés, mely megelőzi az akne alaptüneteinek elterjedését (nem gyulladásos folyamatok esetén).
  • Egyszeri, azonnali hatású beavatkozást jelentő kezelés, amely megakadályozza a sebek elterjedését (gyulladásos tünetek esetén).
A Clear Balance termékek nem okoznak komedó képződést, zsiradék és olajmentes formulájuk tökéletesen illeszkedik a zsíros bőr igényeihez, alkalmazásuk során sem csillogó, fénylő arcbőrt, sem zsíros érzetet nem hagynak maguk után.

Kezelési idő:90 perc17.500 Ft

INTENZÍV HIDRATÁLÁS

Ideális kezelés a rendkívüli környezeti hatásoknak kitett bőr számára.

Mélyhidratáló kezelés, aktív taurin tartalma szabályozza a sejtek vízleadását, és megakadályozza a bőr hirtelen vízveszteségét. Szerves szilíciumot, C vitamint és termálvizet tartalmaz, melyek visszaállítják és megtartják a bőr természetes PH értékét.
Kezelési idő:90 perc25.000 Ft

EXPRESS ENERGIA – energetizáló arckezelés

Ideális kezelés a stressz hatásnak kitett, fáradt bőr számára.

Egy kezelés, mely energiával tölti fel a bőrt. Szibériai ginzenget tartalmaz, mely hatóanyag stabilizálja a sejtek anyagcseréjét és aktiválja az immunrendszert, fokozza a bőr ellenállóképességét a stressz és a káros környezeti hatások ellen.Enyhíti a fáradtság nyomait, lassítja a bőr öregedését. 10-es faktorú fényvédővel. Egyéb aktív hatóanyagok: szerves szilícium, C vitamin, termálvíz, sejtenergizáló kivonat.
Kezelési idő:90 perc25.000 FtA férfi arcápolása mellett a kéz-és lábápolása, valamint a szőrtelenítése sem tabu téma már napjainkban. A kéz-és láb megfelelő ápolása pontosan olyan fontos és alapvető a férfiak , mint a hölgyek számára. A szőrtelenítés , különösen a fül , az orr, az áll alatti területen és a tarkón napjainkban elvárás.

MANIKŰR
A kézápolás is nagyon fontos szerepet kap a társadalmi élet minden területén, korosztálytól függetlenül a férfiak számára is. Elsősorban a férfiak manikűrje a japán manikűr. A kéz- és a köröm klasszikus ápolását követően a köröm felületét polírozzuk. A kéz a jól ápoltság jelét mutatja, míg a körmök visszanyerik természetes fényüket. A manikűrt kiegészíthetjük paraffinos kézápolással.

PARAFFINOS KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÁS
A hideg évszakokban paraffinos ápolással kombináljuk kezeléseinket. A paraffinos kezelést a bőr radírozásával és ápolókrémmel való bemasszírozásával készítjük elő. Ezután a folyékony paraffinba mártjuk a kezelt végtagot, fóliát majd frottír kesztyűt vagy lábzsákot húzunk rá. 20 perc elteltével a kesztyűt, ill. lábzsákot a megszilárdult paraffinnal együtt eltávolítjuk.

PEDIKŰR
A férfi lábápolás jobb előfeltételekkel rendelkezik, mint a női. A férfiaknak nem a divatos cipők okoznak gondokat, hanem sokkal inkább a láb elhanyagoltsága. A nap nagy részében ki vannak téve hő- és mechanikai ingereknek, melyek javarészt kedvezőtlenül befolyásolhatják a lábak állapotát. A rosszul megválasztott lábbelik és zoknik gátolják a lábak természetes élettani működését. A lábápolás nem csak esztétikai célból fontos. Egy jól felkészült szakember megfelelően tudja kezelni az elváltozásokat és sok hasznos tanácsot tud adni a megelőzésekre.

TESTMASSZÁZS
A masszázs a legősibb gyógymódok egyike az egészség, fiatalság, megőrzésének folyamatában. A rendszeres masszírozás a férfiak számára is nagyon fontos, oldja a mindennapi stressz okozta feszültséget, fáradtságot, egyben vitalizál és felfrissít, javítja a koncent¬rá¬ló¬ké¬pes¬sé¬get, beindítja a test öngyógyító erőt. Fontos megemlíteni, hogy a rendszeres masszírozás főleg mozgásszervi és keringési be¬teg¬ségek megelőzésére is nagyon hatásos, jól méregtelenít és fájdalmat csillapít, mindemellett még a bőrt is táplálja a különböző gyógy¬nö¬vényolajok rendszeres alkalmazása.

SZŐRTELENÍTÉS
A test szőrzete általában a férfias büszkeség tárgya volt, ma a szőrtelen mellkas a divat, ezért sokan szabadulni szeretnének a férfias szőrszálaktól. Férfi Vendégeinknek lehetősége van megszabadulni nem csak a mellkas szőrzetétől, hanem a hónalj, has, hát vagy akár a láb nemkívánatos szőrszálaitól is. A hónaljak szőrtelenítése a dezodorálás szempontjából kifejezetten előnyös. Ma már ápolatlannak tűnnek a bozontos szőrzetek.

FODRÁSZAT
Egy jól képzett szakember segít megtalálni a megfelelő frizurát, mely kiemeli előnyös külső tulajdonságainkat, sőt belső személyiségünket is erősítheti, vagy akár jó pár évet fiatalíthat is rajtunk. A haj festése, melírozása ma már a férfiak számára sem idegen. A hajmosás gyakoribb a férfiaknál, ennek oka a több sport és a fokozott faggyúmirigy-működés, a gyakran korpás fejbőr. A heti kétszeri hajmosás nem ártalmas. Hajápolási termékek kiválasztásában kérje szakemberünk segítségét.

Reméljük, hogy egyre több férfi keresi fel a Szépségszalonunkat és veszi bátran igénybe az említett szolgáltatásokat. Kellemes szépülést, és jó egészséget tehát a férfiak számára is!
© Spa Senses by Skeyndor 2016