Szépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznak


Váltás magyar nyelvre Váltás angol nyelvre Váltás német nyelvre

A Skeyndor magyar weboldalának meglátogatása A Skeyndor magyar webshop meglátogatása


L’OREAL FODRÁSZAT

Fodrászatunkban egyedi igényeinek figyelembevételével, személyre szabott frizura tanácsadással állunk rendelkezésükre! Frizuráját a L'Oréal Professionnel professzionális termékeivel készítjük el, és alkalmazzuk a L'Oréal INOA termékcsaládját. Hajproblémáira a L'Oréal cég Kérastase termékcsaládjával kínálunk megoldást.

L'Oréal Professionnel

MEGÁLMODNI, TÖKÉLETESÍTENI,SIKERRE VINNI:EGYÜTT

Kreativitás, innováció és partnerkapcsolat - három kulcsfontosságú ok, mely miatt a világ legelismertebb fodrászai a L'Oréal Professionnel termékeit és filozófiáját választják. A L’Oréal Professionnel termékei vezető fodrász szakemberekkel való szoros együttműködés, technikai szakértelmük és a L'Oréal kutatói által elért technológiai vívmányok eredményeként születnek meg. A L'Oréal bevezette az INOA-t, a jövő hajfestékét, mely amellett, hogy forradalmian új alapokra emeli a hajfestékek technológiáját, ammóniamentes és kíméletes a hajhoz és a fejbőrhöz.

Ez az új hajfesték teljesen ammóniamentes, mégis rendelkezik az oxidációs hajfestékek minden előnyével: akár 3 árnyalatnyi világosítás érhető el vele, 100%-osan fedi az ősz hajat, és gyönyörű, egységes, intenzív, csillogó hajszínt eredményez.

A Série Expert, Série Nature és L'Oréal Professionnel Homme termékcsaládok olyan kiváló hajápoló termékeket kínálnak, melyek minden stylist és fogyasztó igényeit kielégítik. Minőségi, mikropontosságú hajápolást tesznek lehetővé. A Tecni.art, Play.ball és Texture Expert hajformázók a fodrászok legkedveltebb eszközei. A Dulcia tartós hullámosító termékek szintén a L'Oréal Professionnel legsikeresebb innovációi közé sorolhatóak.


Kérastase

A HAJÁPOLÁS MŰVÉSZETE

A mai nők és férfiak egyre nagyobb elvárásokat támasztanak a szolgáltatások minőségével szemben. Többen az igazi luxust keresik, mely egyenlő a Kérastase szolgáltatásával. A vendég áll a figyelem középpontjában, ahol a rituálé során a szépség és a jóllét tökéletes harmóniában van. A Kérastase szolgáltatását választók számára fontos a hajápolás, mert a hajuk állapota hatással van teljes testi-lelki egyensúlyukra. A Kérastase egyszerre klasszikus és modern, merész ugyanakkor nem provokatív, inspiráló, de nem elérhetetlen.

Elkészítjük Önnek is új, divatos frizuráját, legyen szó akár vágásról, festésről akár melírozásról!

Szolgáltatásaink:
 • hajmosás, hajpakolások
 • női, gyermek hajvágás
 • férfi hajvágás ollóval, géppel
 • férfi hajszínezés
 • hajfestés
 • melírozás
 • dauer
 • tartós hajkiegyenesítés
 • színváltoztatás
 • konty, alkalmi frizura készítése
 • BRASIL CACAU tartós hajkiegyenesítés
 • hajhosszabbítás

Haj

© Spa Senses by Skeyndor 2013