Szépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznak


Váltás magyar nyelvre Váltás angol nyelvre Váltás német nyelvre

A Skeyndor magyar weboldalának meglátogatása A Skeyndor magyar webshop meglátogatása


Az Ön partnere a jövőben

A Spa Senses by SKEYNDOR Szépségszalon mind egyéni, mind vállalati egészségmegőrzés terén a legtöbb szolgáltatást nyújtja.
Szépségszalonunk vendégei számára teljes körű wellness és testkontúr kezeléseket kínál az egészség, jólét és a kifogástalan megjelenés tökéletesítése terén.

Extra szolgáltatások cégek számára


A saját munkavállalói az Ön legnagyobb kincse, mi gondoskodunk egy egészségesebb, nyugodtabb, elégedettebb életmód kialakításáról az egész cég részére.
A fitt, felfrissült, kipihent alkalmazottak átlagosan jobban teljesítenek, kevesebbet betegeskednek. Ezáltal alacsony a kiesési ráta – növekszik a lojalitás. Az elégedett és egészséges dolgozó sokkal inkább megmarad a szervezetben.

Az aktív és egészséges életmód előnyei, melyek befolyásolhatják a dolgozók teljesítményét:
  • jelentős hatással van a motivációra
  • befolyásolja a munkakedvet, a munka eredményességét
  • csökkenti a stresszt
  • csökkenti a mozgásszegény életmóddal járó betegségek rizikóját, mint magas vérnyomás, szívinfarktus
  • magasabb munkamorál, életerő, energia

A vállalati wellness program egy „mi-törődünk” üzenetet sugároz, valamint a dolgozói morált is javítja.

Válasszon személyre és csoportokra szabott kedvezményes wellness csomagjainkból!


Az ellazulni vágyó vendégeinket a Spa és Wellness részlegre invitáljuk, míg a szépülni vágyóknak a klasszikus és speciális kozmetikai kezeléseket javasoljuk. Azoknak, akik szeretnék felfrissíteni lábaikat, különleges gépi pedikűrt kínálunk. Manikűr és műköröm-építő szakemberünk biztosítja kezeiknek az ápolt megjelenést. Krémbárunkban megtalálhatják az otthoni felhasználású kozmetikumok és hajápolási termékek teljes körét. A szakmai színvonalat a mesterfokozattal rendelkező, diplomás kollégáink nyújtják, és mindannyiunk mottója a szalonunk jelmondata: „…A szépség szolgálatában…”

Bővebb információért és konkrét ajánlatért, kérjük érdeklődjön az elérhetőségek egyikén.

Céges ajánlataink Céges ajánlataink Céges ajánlataink

© Spa Senses by Skeyndor 2013