Szépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznak


Váltás magyar nyelvre Váltás angol nyelvre Váltás német nyelvre

A Skeyndor magyar weboldalának meglátogatása A Skeyndor magyar webshop meglátogatása


Skeyndor arckezelések

SKEYNDOR - A bőrfiatalítás specialistája

A bőrápolás és mindaz, ami a szépség megőrzését jelenti korunkban, állandó kihívások elé állítja szépségszalonunkat.
A SKEYNDOR egy professzionális kozmetikai cég, mely célja : a legjobb minőséget nyújtani, és úttörő jellegű tudományos kutatómunka során megtalálni a leghatékonyabb kozmetikai alapanyagokat. A SKEYNDOR állandó újításaival folyamatosan kész megfelelni a szépségipar változó igényeinek.
A SKEYNDOR választéka a következő termékcsaládokból áll:

-Normalizálás
-Megelőzés
-Bőrfiatalítás
-Regenerálás

Urak

ARCMASSZÁZS FÉRFIAKNAK

Arc-, nyak-, dekoltázs tisztítását és az elhalt hámsejtek eltávolítását követően bőrfiatalító 30' perces masszázzsal frissítjük, regeneráljuk bőrét. A kezelést nappali kérmmel zárjuk le.
Kezelési idő:40 perc10.800 Ft

CLEAR BALANCE Arckezelés

Speciálisan az akne kialakulásának okait kezelik.
A Clear Balance két különféle kezelést kínál mindkét problémás terület szakszerű kezelésére:
  • Normalizáló kezelés, mely megelőzi az akne alaptüneteinek elterjedését (nem gyulladásos folyamatok esetén).
  • Egyszeri, azonnali hatású beavatkozást jelentő kezelés, amely megakadályozza a sebek elterjedését (gyulladásos tünetek esetén).
A Clear Balance termékek nem okoznak komedó képződést, zsiradék és olajmentes formulájuk tökéletesen illeszkedik a zsíros bőr igényeihez, alkalmazásuk során sem csillogó, fénylő arcbőrt, sem zsíros érzetet nem hagynak maguk után.

Kezelési idő:90 perc17.500 Ft

INTENZÍV HIDRATÁLÁS

Ideális kezelés a rendkívüli környezeti hatásoknak kitett bőr számára.

Mélyhidratáló kezelés, aktív taurin tartalma szabályozza a sejtek vízleadását, és megakadályozza a bőr hirtelen vízveszteségét. Szerves szilíciumot, C vitamint és termálvizet tartalmaz, melyek visszaállítják és megtartják a bőr természetes PH értékét.
Kezelési idő:90 perc25.000 Ft

EXPRESS ENERGIA – energetizáló arckezelés

Ideális kezelés a stressz hatásnak kitett, fáradt bőr számára.

Egy kezelés, mely energiával tölti fel a bőrt. Szibériai ginzenget tartalmaz, mely hatóanyag stabilizálja a sejtek anyagcseréjét és aktiválja az immunrendszert, fokozza a bőr ellenállóképességét a stressz és a káros környezeti hatások ellen.Enyhíti a fáradtság nyomait, lassítja a bőr öregedését. 10-es faktorú fényvédővel. Egyéb aktív hatóanyagok: szerves szilícium, C vitamin, termálvíz, sejtenergizáló kivonat.
Kezelési idő:90 perc25.000 Ft


A kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!
© Spa Senses by Skeyndor 2013