Szépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznak


Váltás magyar nyelvre Váltás angol nyelvre Váltás német nyelvre

A Skeyndor magyar weboldalának meglátogatása A Skeyndor magyar webshop meglátogatása


Skeyndor arckezelések

SKEYNDOR - A bőrfiatalítás specialistája

A bőrápolás és mindaz, ami a szépség megőrzését jelenti korunkban, állandó kihívások elé állítja szépségszalonunkat.
A SKEYNDOR egy professzionális kozmetikai cég, mely célja : a legjobb minőséget nyújtani, és úttörő jellegű tudományos kutatómunka során megtalálni a leghatékonyabb kozmetikai alapanyagokat. A SKEYNDOR állandó újításaival folyamatosan kész megfelelni a szépségipar változó igényeinek.
A SKEYNDOR választéka a következő termékcsaládokból áll:

-Normalizálás
-Megelőzés
-Bőrfiatalítás
-Regenerálás

Kúrajellegű gépi arckezelések

IONTO-LIFT RF1 alkalom19.000 Ft
Rádiófrekvenciás kezelés nyirokmasszázzsal kombinálva5 alkalom85.500 Ft
10 alkalom152.000 Ft

Sugárzóan fiatalos bőr rádiófrekvencia segítségével...

...azonnali eredmény hosszú távú hatássalBőrünknek egy kollagén- és elasztin rostokból álló hálózat ad szilárdságot, struktúrát és rugalmasságot. Ezeket a rostokat a kötőszövetben található sejtek, a fibroblasztok állítják elő. A növekvő életkorral a fibroblasztok aktivitása csökken, a kollagén- és elasztin rostok megnyúlnak. Ennek következtében a bőr veszít feszességéből és kontúrjából.

Az rádióhullámú energia egészen célzottan a kollagén rostokat melegíti fel. A célzott hőleadás következménye a kollagén rostok összehúzódása, és ezáltal a kötőszövet megszilárdulása. Emellett a kezelésnek fibroblaszt-stimuláló hatása van, amely a kollagén produkció élénküléséhez vezethet.
Ezen hatások kombinációja a kollagén- és elasztin rostokból álló hálózat érezhető újrarendeződését eredményezi. Ezáltal a bőr azonnal láthatóan stabilabbá és feszesebbé válik. A megsokszorozott kollagén-produkció révén az azonnali hatáson túl hosszútávon is a bőrkép látható és érezhető javulása érhető el.

A célzottan a mélyebb bőrrétegekben ható hő a sejtanyagcsere aktiválása mellett a vérkeringést is serkenti. Közvetlenül az RF-kezelést követően egy nyirokmasszázst alkalmazunk IONTO-SKIN® Regulatorral. Az ellazulás mellett így a szövetek optimális oxigén- és tápanyagellátását érhetjük el.

Az IONTO-LIFT® RF segítségével kiváló eredmények érhetők el az arc, a nyak és a dekoltázs területén, illetve a felkar kezelésében, többek között az alábbi esetekben:
  • arcformálás
  • toka kezelése
  • megereszkedett arcbőr kezelése
  • petyhüdt felkar kezelése
  • vérellátás fokozása.IONTO-SKIN ABRASION1 alkalom12.500 Ft
Nyirokmasszázzsal kombinálva5 alkalom56.300 Ft
10 alkalom112.500 Ft

Az IONTO-COMED borfiatalítás alapelve, hogy a felső, elöregedett hámréteg célzott és ellenőrzött eltávolításával új, fiatalos hámréteg képződésére serkentjük, illetve kényszerítjük a bort. A felső bőrrétegek célzott eltávolítása által a bazális rétegben felerősödik a fiatal, működőképes bőrsejtek képzése. Ezek a bőrsejtek felfelé vándorolnak és lépésről lépésre pótolják a károsodott szöveteket. A hámréteg felső részének eltávolítását steril koridon kristályok segítségével végezzük el, és ezáltal megfiatalítjuk bőrét. A bőr lecsiszolása után bőrazonos és bőraktív hatóanyagokkal tápláljuk, hidratáljuk a bort. Az így bevitt hatóanyagok, vitaminok hatására fiatalos, üde és bársonyos bor képződik. A speciális termékek amelyek a kezelés során bevetésre kerülnek, a mikrodermabrázióval egyeztetik össze, így a bőrt irányítottan kezelik. Alkalmazható durva, sérült bőrfelületen, különösen aknés, heges bőrökön, műtéti és égési hegek, valamint pigmentfoltok halványítására, terhességi csíkok finomítására, ráncos és tágpórusú bőrök kezelésére.
A megvastagodott szarúréteg gátolja a hatóanyag bejutását A hatóanyag bejut
A megvastagodott szarúréteget eltávolítja A kezelés után 70%-al több hatóanyag szívódik fel

Kezelési idő: 60 perc


SKIN-REGULATOR nyirokmasszázs1 alkalom7.000 Ft
Salaktalanító és regeneráló kezelés5 alkalom31.500 Ft
10 alkalom59.500 Ft

Nyirokmasszázs kezelés, mely vibráló, pumpáló effektust képez mélyen a kötőszövetben. Összetett hatása során a kötőszövetben a sejtanyagcsere aktivizálása és a nyirokáramlás normalizálása, az izomzat erősítése, az idegek és véredények salaktalanítása és relaxálása, az epidermisz hatóanyag-felvétele fokozódik. A kezelés lazít, nyugtat, harmonizál.

Kezelési idő: 40 perc


IONTO-SONO LDM1 alkalom12.000 Ft
Egyszeri hidroabrasion kezeléssel5 alkalom54.000 Ft
Egyszeri abrasion kezeléssel10 alkalom99.000 Ft

Az IONTO-SONO LDM egy speciális technológia = lokális dinamikus mikromasszázs, mely különböző és gyorsan váltakozó frekvenciák alkalmazására épül, így egyszerre a bőr több rétegére hat. E technológia kiválóan alkalmazható bőrfeszesítésre, bőrfiatalításra, a kötőszövet stimulációjára, cellulit és striák kezelésére, aknék és hegek gyógyítására.

Professzionális felhasználás
Az LDM technológia hatékony kezelési módszer a ráncok ellen. A professzionális ránckezelés hatóideje 40 perc, amit a frekvenciák dinamikus változása tesz lehetővé. Egy kúra 8-10 kezelésből áll, heti kétszeri alkalmazással. Az IONTO-SONO LDM a kozmetikusok eszköztárának jelenlegi leghatékonyabb berendezése.

Prevenció
A magasabb frekvenciájú ultrahang hullámok az LDM technológia alkalmazásával felerősítve elősegítik a jobb vízeloszlást, serkentik a kollagén- és elasztintermelést, megváltoztatják a kötőszövetben a térhálós kötéseket. Az LDM technológia rendelkezik továbbá jó néhány sejtekre kifejtett hatással, mint a sejtosztódás stimulációja, a proteinszintézis elősegítése, a membránszerkezetek módosítása, funkcióinak és áteresztőképességének megváltoztatása. Egyes eredmények, mint pl. a bőrfeszesség fokozása már az első kezelést követően megfigyelhető.

Kezelési idő: 60 perc


IONTO-MESOphorese
Arc1 alkalom21.900 Ft
5 alkalom98.000 Ft
Arc, nyak és dekoltázs1 alkalom27.900 Ft
5 alkalom125.000 Ft

A ránctalanításra alkalmazott eljárás elősegíti a kollagén és elasztin képződést, hidratálja és tonizálja a bőrt (szem és száj körül, homlok, arc, nyak és dekoltázs). A bőr alá juttatott magas koncentrációjú aktív hatóanyag nemcsak táplálja a bőrt, de méregtelenít, nyugtató és regeneráló hatása is van. Serkenti az immunrendszert és gyulladáscsökkentő.
MESOLIFT - Újraépíti az arc kontúrját, csökkenti az arc feszültségét és a mimikai ráncokat. Fokozza a kötőszöveti rostok sejtképződését, a természetes kollagén képződést és ránctalanító hatású. Cukortartalma révén kondicionálja a bőr lipidjeit, és azonnali feszesítő hatást fejt ki.
MESOFILLER - Stimulálja az öregedési folyamat miatt meggyengült működésű sejteket. Bőrfiatalító hatású. Fokozza a bőr rostjainak elasztin tartalmát és a kollagén szintet. Lassítja a bőr öregedési folyamatát.
MESOBRIGHT - Véd a szabad gyökök ellen. Antioxidáns hatású. Halványító hatású.

Két lépésben a sikerhez
1. Egy precízen kialakított tűpárna gyengéden és kíméletesen, egyenletes mélységgel hatol át a bőr gátján. Az egyszer használatos, steril tűpárna rugalmasan alkalmazkodik az arcformához. A 18 apró tűhegy finoman megnyitja a bőrgátat. 2 Az Iontoforézis révén a vérellátás és az anyagok felszívódása fokozódik. Így lehetséges, hogy már egyszeri kezelés után is meggyőző hatások mutatkozzanak. A bevitt anyagok egy része elraktározódik a bőr alatt, és így hosszabb időn keresztül is kifejtik hatásukat.


A kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!
© Spa Senses by Skeyndor 2014