Szépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznakSzépségápolással kapcsolatos képek váltakoznak


Váltás magyar nyelvre Váltás angol nyelvre Váltás német nyelvre

A Skeyndor magyar weboldalának meglátogatása A Skeyndor magyar webshop meglátogatása


Skeyndor arckezelések

SKEYNDOR - A bőrfiatalítás specialistája

A bőrápolás és mindaz, ami a szépség megőrzését jelenti korunkban, állandó kihívások elé állítja szépségszalonunkat.
A SKEYNDOR egy professzionális kozmetikai cég, mely célja : a legjobb minőséget nyújtani, és úttörő jellegű tudományos kutatómunka során megtalálni a leghatékonyabb kozmetikai alapanyagokat. A SKEYNDOR állandó újításaival folyamatosan kész megfelelni a szépségipar változó igényeinek.
A SKEYNDOR választéka a következő termékcsaládokból áll:

-Normalizálás
-Megelőzés
-Bőrfiatalítás
-Regenerálás

Kúrajellegű arckezelések

CORRECTIVE Arckezelés1 alkalom28.000 Ft
4 alkalom100.800 Ft

Arckezelés a szarkalábak és mimikai ráncok azonnali feltöltésére. Ráncfeltöltő és izomlazító aktív összetevők hatékony kombinációjával

A világszerte alkalmazott orvosi-esztétikai kezelések által inspirált, újonnan megalkotott Corrective kozmetikai termékek csökkentik az izomfeszülést, növelik a bőr volumenét, és feltöltik a mély ráncokat. Fokozzák a sejtek újraépülését, stimulálják a bőrszövet megújulását, ezáltal megfiatalítják az arcbőrt.


ETERNAL ŐSSEJTES Arckezelés1 alkalom28.000 Ft
4 alkalom100.800 Ft

Extra hatékony bőrfiatalító kezelés növényi eredetű őssejtek felhasználásával. Ezek táplálják és revitalizálják a bőr alatti szöveteket. Hosszan tartó öregedésgátlást biztosítanak.


GLOBAL LIFT [ProGEN-in] – anti-gravitációs ránctalanító kezelés1 alkalom31.800 Ft
4 alkalom114.500 Ft

Újgenerációs kezelés, mely feszesítő hatása révén helyreállítja az arc és a nyak kontúrját.
Az átfogó bőrfiatalító kezelés, mely teljes arcmegújító hatást fejt ki, azaz visszaállítja az állkapocs környéki arckontúrt, és érett bőr esetén csökkenti az áll alatti zsírszövetek vastagságát. A kezelés célja volt, hogy csökkentse a bőr progerin szintjét, azt az indexet, ami a sejtek idő előtti elöregedését mutatja.


URBAN WHITE Arckezelés1 alkalom28.000 Ft
6 alkalom151.200 Ft

Hatékony bőrhalványító, fehérítő kezelés, mely a melanin termelést szabályozza, emellett hosszan tartó hidratálást és sejtregenerálást biztosít. Egyaránt jó eredményt garantálnak öregségi foltok, napsugárzás okozta vagy terhességi májfoltok esetén is.

Az URBAN WHITE készítmények csökkentik a melanociták (bőrfestéket, melanin termelő sejtek) működését azáltal, hogy hatással vannak a szabályozásukért felelős génekre. E termékcsalád egyaránt hatékony stratégiai fegyver a napfény okozta és öregségi májfoltok ellen (szerzett pigmentáció) és a sötétebb típusú bőr halványítására is (genetikai vagy alkati pigmentáció). Az általánosan elterjedt bőrhalványító kozmetikumokkal ellentétben a SKEYNDOR termékei nem tartalmaznak sem toxikus, sem fényérzékenységet fokozó anyagokat, és ideális kezelést jelentenek az érzékeny és irritációra hajlamos bőr számára is.


DERMA PEEL Arckezelés1 alkalom28.000 Ft
6 alkalom151.200 Ft

A SKEYNDOR Derma peel kozmetikai kezelése intenzív mélyhámlasztást jelent, mely az orvosi-esztétikai szalonokban elvégzett peelinghez hasonló eredményt ad. A Derma peel kezelés a pigmentfoltos, ráncos, akné-heges, azaz a korai öregedés nyomait viselő bőrre ajánlott. Alkalmazása sima, ragyogó, egységes tónusú arcbőrt eredményez.

Az európai piacon szereplő professzionális kozmetikumok közt elsőként, a Derma Peel termékcsomag 5 különféle technikát alkalmaz egyazon kezelésen belül.

Kúrajellegű arckezelések


A kezelések időtartama csak tájékoztató jellegű, egyénenként változhat!
© Spa Senses by Skeyndor 2016